De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

The Laverstoke cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de The Laverstoke cocktail. Om te beginnen met de origine van de The Laverstoke cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste The Laverstoke cocktail kan maken.

Waar komt de The Laverstoke cocktail vandaan?

In de cocktail The Laverstoke zitten verschillende ingrediënten zoals; Elderflower cordial, Rosso Vermouth en Tonic Water. Deze cocktail is Balloon glas en wordt geschonken in een 1) Knijp twee limoenwiggen in een ballonglas en voeg vervolgens de Cordial, Bombay Sapphire en Martini Rosso Vermouth, Swirl om te mengen. 2) Vul het glas volledig met gesneden ijs en roer om te chillen. 3) Top met koorts-boom Ginger Ale en roer het voorzichtig opnieuw om te combineren. 4) Garneer met een gegapende gemberplak en een wakker munttakje..

The Laverstoke cocktail benodigdheden

(i)Elderflower cordial15 ml
(i)Rosso Vermouth15 ml
(i)Tonic Water75 ml
(i)Limoen2 Wedges
Ginger1 Slice
Munt1 Large Sprig
(g)Balloon glas

Bereiding & garnering

 • 1) Knijp twee limoenwiggen in een ballonglas en voeg vervolgens de Cordial, Bombay Sapphire en Martini Rosso Vermouth, Swirl om te mengen. 2) Vul het glas volledig met gesneden ijs en roer om te chillen. 3) Top met koorts-boom Ginger Ale en roer het voorzichtig opnieuw om te combineren. 4) Garneer met een gegapende gemberplak en een wakker munttakje.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Gin en Elderflower cordial maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart