De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Yoghurt Cooler cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Yoghurt Cooler cocktail. Om te beginnen met de origine van de Yoghurt Cooler cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Yoghurt Cooler cocktail kan maken.

Waar komt de Yoghurt Cooler cocktail vandaan?

In de cocktail Yoghurt Cooler zitten verschillende ingrediënten zoals; Fruit, Ijs en . Deze cocktail is Highball glas en wordt geschonken in een Plaats alle ingrediënten in de Blender Jar – Cover en Whiz op gemiddelde snelheid tot goed gemengd. Giet in een lange, 2 middelgrote of 3 kleine bril en drink op. Opmerking: gebruik veel ijs in deze – geweldig op warme dagen! Om ijs toe te voegen: verwijder het midden van de afdekking terwijl de blender aan is – druppel 3 of 4 ijswelpen en meng totdat ze volledig worden verpletterd..

Yoghurt Cooler cocktail benodigdheden

(i) Fruit 1 cup
(i) Ijs
(i)
(i)
(g) Highball glas

Bereiding & garnering

  • Plaats alle ingrediënten in de Blender Jar – Cover en Whiz op gemiddelde snelheid tot goed gemengd. Giet in een lange, 2 middelgrote of 3 kleine bril en drink op. Opmerking: gebruik veel ijs in deze – geweldig op warme dagen! Om ijs toe te voegen: verwijder het midden van de afdekking terwijl de blender aan is – druppel 3 of 4 ijswelpen en meng totdat ze volledig worden verpletterd.
  • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Yoghurt en Fruit maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  

Tags:

Cocktailsetd
Cocktail set
Logo
Shopping cart