De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Mocha-Berry cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Mocha-Berry cocktail. Om te beginnen met de origine van de Mocha-Berry cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Mocha-Berry cocktail kan maken.

Waar komt de Mocha-Berry cocktail vandaan?

In de cocktail Mocha-Berry zitten verschillende ingrediënten zoals; Chambord raspberry liqueur, Cocoa powder en Whipped cream. Deze cocktail is Irish coffee cup en wordt geschonken in een Giet 6 oz. van koffie in een mok of de Ierse koffiekop. Voeg Coca Mix en Chambord toe, meng goed en boven af ​​met slagroom..

Mocha-Berry cocktail benodigdheden

(i)Chambord raspberry liqueur60 ml
(i)Cocoa powder2 eetlepel
(i)Whipped cream
(i)
(g)Irish coffee cup

Bereiding & garnering

 • Giet 6 oz. van koffie in een mok of de Ierse koffiekop. Voeg Coca Mix en Chambord toe, meng goed en boven af ​​met slagroom.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Coffee en Chambord raspberry liqueur maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart