De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Irish Russian cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Irish Russian cocktail. Om te beginnen met de origine van de Irish Russian cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Irish Russian cocktail kan maken.

Waar komt de Irish Russian cocktail vandaan?

In de cocktail Irish Russian zitten verschillende ingrediënten zoals; Kahlua, Coca-Cola en Guinness stout. Deze cocktail is Highball glas en wordt geschonken in een Voeg de ingrediënten toe in de volgorde die in het recept wordt vermeld. Zorg moet worden genomen bij het toevoegen van de Guinness om een ​​overmaat aan schuim te voorkomen. Voeg geen ijs toe..

Irish Russian cocktail benodigdheden

(i)Kahlua1 shot
(i)Coca-Cola1 dash
(i)Guinness stoutFill with
(i)
(g)Highball glas

Bereiding & garnering

 • Voeg de ingrediënten toe in de volgorde die in het recept wordt vermeld. Zorg moet worden genomen bij het toevoegen van de Guinness om een ​​overmaat aan schuim te voorkomen. Voeg geen ijs toe.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Vodka en Kahlua maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart