De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Michelada cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Michelada cocktail. Om te beginnen met de origine van de Michelada cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Michelada cocktail kan maken.

Waar komt de Michelada cocktail vandaan?

In de cocktail Michelada zitten verschillende ingrediënten zoals; Tomato sap, Limoen sap en Hot Sauce. Deze cocktail is Pint glas en wordt geschonken in een Meng het bier met tomatensap, vers geperst limoensap, en worcestershire saus, teriyaki saus, sojasaus of hete saus. Geserveerd in een gekoeld, zout omreken glas.

Michelada cocktail benodigdheden

(i)Tomato sap4 oz
(i)Limoen sap1 eetlepel
(i)Hot SauceDash
(i)Worcestershire SauceDash
Soy SauceDash
(g)Pint glas

Bereiding & garnering

 • Meng het bier met tomatensap, vers geperst limoensap, en worcestershire saus, teriyaki saus, sojasaus of hete saus. Geserveerd in een gekoeld, zout omreken glas
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Beer en Tomato sap maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart