De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

New York Sour cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de New York Sour cocktail. Om te beginnen met de origine van de New York Sour cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste New York Sour cocktail kan maken.

Waar komt de New York Sour cocktail vandaan?

In de cocktail New York Sour zitten verschillende ingrediënten zoals; Lemon, Suiker en Red wine. Deze cocktail is Whiskey sour glas en wordt geschonken in een Schud gemengde whisky, sap van citroen, en poedersuiker met ijs en stam in een whisky zure glas. Float Claret bovenop. Versier met de halve schijfje citroen en de kers en serveer..

New York Sour cocktail benodigdheden

(i)LemonJuice of 1/2
(i)Suiker1 theelepel
(i)Red wine(Claret)
(i)Lemon
Kers
(g)Whiskey sour glas

Bereiding & garnering

 • Schud gemengde whisky, sap van citroen, en poedersuiker met ijs en stam in een whisky zure glas. Float Claret bovenop. Versier met de halve schijfje citroen en de kers en serveer.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Blended whiskey en Lemon maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart