De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Halloween Punch cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Halloween Punch cocktail. Om te beginnen met de origine van de Halloween Punch cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Halloween Punch cocktail kan maken.

Waar komt de Halloween Punch cocktail vandaan?

In de cocktail Halloween Punch zitten verschillende ingrediënten zoals; Sinasappel Peel, Red Chili Flakes en Cloves. Deze cocktail is Punch bowl en wordt geschonken in een Tip het kersensap, sinaasappelschil, chili, kaneelstokjes, kruidnagel en gember in een grote pan. Sudder gedurende 5 minuten en zet dan de hitte uit. Laat u afkoelen en koud dan gedurende ten minste 4 uur of tot 2 dagen – hoe langer u het laat, hoe intenser de smaken. Als u op jonge kinderen dient, neemt u de chili na een paar uur. Als je klaar bent om te serveren, giet het sap in een kruik. Serveer in glazen flessen of bril en knoop in elk een rietje. Als u Wodka toevoegt, doe dit dan in dit stadium. Dangle een hoektanden zoet van elk glas..

Halloween Punch cocktail benodigdheden

(i)Sinasappel Peel3
(i)Red Chili Flakes1
(i)Cloves10
(i)Ginger6
Vodka20 cl
(g)Punch bowl

Bereiding & garnering

 • Tip het kersensap, sinaasappelschil, chili, kaneelstokjes, kruidnagel en gember in een grote pan. Sudder gedurende 5 minuten en zet dan de hitte uit. Laat u afkoelen en koud dan gedurende ten minste 4 uur of tot 2 dagen – hoe langer u het laat, hoe intenser de smaken. Als u op jonge kinderen dient, neemt u de chili na een paar uur. Als je klaar bent om te serveren, giet het sap in een kruik. Serveer in glazen flessen of bril en knoop in elk een rietje. Als u Wodka toevoegt, doe dit dan in dit stadium. Dangle een hoektanden zoet van elk glas.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Kers sap en Sinasappel Peel maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart