De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Empellón Cocina’s Fat-Washed Mezcal cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Empellón Cocina’s Fat-Washed Mezcal cocktail. Om te beginnen met de origine van de Empellón Cocina’s Fat-Washed Mezcal cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Empellón Cocina’s Fat-Washed Mezcal cocktail kan maken.

Waar komt de Empellón Cocina’s Fat-Washed Mezcal cocktail vandaan?

In de cocktail Empellón Cocina’s Fat-Washed Mezcal zitten verschillende ingrediënten zoals; Chocolate liqueur, Coffee liqueur en . Deze cocktail is Beer glas en wordt geschonken in een Om ervoor te zorgen dat je varkensvlees net zo heerlijk is als het hunne, hier is hun Adobo-marinade en wat ermee moet doen (je hebt ook een ribben nodig): 4 Ancho Chiles, 8 Guajillo Chiles en 4 Chipotle Chiles, plus 4 kruidnagels geroosterde knoflook, een halve kopje ciderazijn, een kwart theelepel Mexicaanse Oregano, 1 theelepel gemalen zwarte peper, een hele kruid, een kwart theelepeltje gemalen kaneel en Een halve theelepel gemalen komijn. Toost de gedroogde chiles en weken minstens een uur in water totdat ze worden gerehydrateerd. Giet af en gooi de wekenvloeistof weg. Combineer de doorweekte chiles met de resterende ingrediënten en puree tot het glad is. Koude rook een rek van baby-achtervarkensribben door een grote hotelpan met houtkleding aan de ene kant en houtskool aan de andere kant te nemen. Plaats een andere, kleinere, pan met varkensribben, boven de houtskool / woodchip pan. Ontsteek de houtskool, zorgvuldig om de houtkussens niet te ontbranden. Bedek beide pannen met folie en laat gedurende 10-15 minuten roken, totdat het gewenste rookniveau wordt bereikt, en vervolgens met Adobo-marinade en wikkelen in tinfolie voorafgaand aan het plaatsen van ribben in een oven van 300 graden gedurende 7 uur. Wanneer de ribben zijn afgekoeld, spoel het vet en gebruik voor de infusie. Als je het moeilijk hebt om in dezelfde vorm van vet te komen, maak dan de balans in met varkensvlees reuzel van een slager. Om dezelfde diepte van smaak te krijgen zonder de ribben, verwarm het vet in een pot met een paar lepels van de marinade. Als je eenmaal je bad hebt gekruid varkensvlees in gekoelde vloeibare vorm, giet gelijke hoeveelheden Ilegal Joven Mezcal en vet in een afsluitbare container. Verzegel de container en geef het een echt goede schudden en leg het vervolgens een nacht in de vriezer. Wanneer het hele ding wordt gescheiden en gestold, giet het dan door een fijne mesh chinoise. Als je geen chinoise hebt, probeer dan een fijne mesh-zeef, of als je er geen van hebt, probeer het het grootste deel van het vet af. Er zijn wat kralen van oranje vet achtergelaten in de gespannen mezcal: draaien dat door een paar lagen kaasdoek (of koffiefilters in een snuifje) om van de laatste van het af te komen. De Mezcal is nu klaar om te drinken, rechtop of in een cocktail. Habanero tinctuur Slice Habaneros en voeg 2 ounces Ilegal Joven Mezcal toe. Laat een nacht zitten of totdat het gewenste warmtewarmte wordt bereikt. Cocktail Combineer mezcal en chocoladelikeur in een mengglas met ijs en roer gedurende 45 seconden. Spanning in gekoelde coupe. Zorgvuldig “Sink” de koffielikeur langs de binnenkant van de coupe over een lepel. Garneer met 5 druppels habanero tinctuur..

Empellón Cocina’s Fat-Washed Mezcal cocktail benodigdheden

(i)Chocolate liqueur3/4 oz
(i)Coffee liqueur1/2 oz
(i)
(i)
(g)Beer glas

Bereiding & garnering

 • Om ervoor te zorgen dat je varkensvlees net zo heerlijk is als het hunne, hier is hun Adobo-marinade en wat ermee moet doen (je hebt ook een ribben nodig): 4 Ancho Chiles, 8 Guajillo Chiles en 4 Chipotle Chiles, plus 4 kruidnagels geroosterde knoflook, een halve kopje ciderazijn, een kwart theelepel Mexicaanse Oregano, 1 theelepel gemalen zwarte peper, een hele kruid, een kwart theelepeltje gemalen kaneel en Een halve theelepel gemalen komijn. Toost de gedroogde chiles en weken minstens een uur in water totdat ze worden gerehydrateerd. Giet af en gooi de wekenvloeistof weg. Combineer de doorweekte chiles met de resterende ingrediënten en puree tot het glad is. Koude rook een rek van baby-achtervarkensribben door een grote hotelpan met houtkleding aan de ene kant en houtskool aan de andere kant te nemen. Plaats een andere, kleinere, pan met varkensribben, boven de houtskool / woodchip pan. Ontsteek de houtskool, zorgvuldig om de houtkussens niet te ontbranden. Bedek beide pannen met folie en laat gedurende 10-15 minuten roken, totdat het gewenste rookniveau wordt bereikt, en vervolgens met Adobo-marinade en wikkelen in tinfolie voorafgaand aan het plaatsen van ribben in een oven van 300 graden gedurende 7 uur. Wanneer de ribben zijn afgekoeld, spoel het vet en gebruik voor de infusie. Als je het moeilijk hebt om in dezelfde vorm van vet te komen, maak dan de balans in met varkensvlees reuzel van een slager. Om dezelfde diepte van smaak te krijgen zonder de ribben, verwarm het vet in een pot met een paar lepels van de marinade. Als je eenmaal je bad hebt gekruid varkensvlees in gekoelde vloeibare vorm, giet gelijke hoeveelheden Ilegal Joven Mezcal en vet in een afsluitbare container. Verzegel de container en geef het een echt goede schudden en leg het vervolgens een nacht in de vriezer. Wanneer het hele ding wordt gescheiden en gestold, giet het dan door een fijne mesh chinoise. Als je geen chinoise hebt, probeer dan een fijne mesh-zeef, of als je er geen van hebt, probeer het het grootste deel van het vet af. Er zijn wat kralen van oranje vet achtergelaten in de gespannen mezcal: draaien dat door een paar lagen kaasdoek (of koffiefilters in een snuifje) om van de laatste van het af te komen. De Mezcal is nu klaar om te drinken, rechtop of in een cocktail. Habanero tinctuur Slice Habaneros en voeg 2 ounces Ilegal Joven Mezcal toe. Laat een nacht zitten of totdat het gewenste warmtewarmte wordt bereikt. Cocktail Combineer mezcal en chocoladelikeur in een mengglas met ijs en roer gedurende 45 seconden. Spanning in gekoelde coupe. Zorgvuldig “Sink” de koffielikeur langs de binnenkant van de coupe over een lepel. Garneer met 5 druppels habanero tinctuur.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Mezcal en Chocolate liqueur maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart