De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Gluehwein cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Gluehwein cocktail. Om te beginnen met de origine van de Gluehwein cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Gluehwein cocktail kan maken.

Waar komt de Gluehwein cocktail vandaan?

In de cocktail Gluehwein zitten verschillende ingrediënten zoals; Water, Suiker en Cinnamon. Deze cocktail is Irish coffee cup en wordt geschonken in een Kook suiker en specerijen in water, laat 30 minuten in het water. Stam het gekruide water en meng met de wijn. Verwarm langzaam tot het kort van kokende temperatuur. (Om alcohol te verwijderen, laat het een tijdje koken.) U kunt citroen of sinaasappelsap toevoegen aan smaak. Serveer in Ierse koffiekopje..

Gluehwein cocktail benodigdheden

(i)Water125 ml
(i)Suiker60 gr
(i)Cinnamon1
(i)Cloves3
Lemon peel1 eetlepel
(g)Irish coffee cup

Bereiding & garnering

 • Kook suiker en specerijen in water, laat 30 minuten in het water. Stam het gekruide water en meng met de wijn. Verwarm langzaam tot het kort van kokende temperatuur. (Om alcohol te verwijderen, laat het een tijdje koken.) U kunt citroen of sinaasappelsap toevoegen aan smaak. Serveer in Ierse koffiekopje.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Red wine en Water maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart