De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Creme de Menthe cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Creme de Menthe cocktail. Om te beginnen met de origine van de Creme de Menthe cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Creme de Menthe cocktail kan maken.

Waar komt de Creme de Menthe cocktail vandaan?

In de cocktail Creme de Menthe zitten verschillende ingrediënten zoals; Water, Grain alcohol en PepperMunt extract. Deze cocktail is Collins glas en wordt geschonken in een Breng suiker en water naar de kook en laat het 10 minuten sudderen. Koel. Voeg de resterende ingrediënten toe en roer. Bedek en laat 1 maand rijpen..

Creme de Menthe cocktail benodigdheden

(i)Water6 cups
(i)Grain alcohol1 pint
(i)PepperMunt extract1 oz pure
(i)Food coloring1 eetlepel green
(g)Collins glas

Bereiding & garnering

 • Breng suiker en water naar de kook en laat het 10 minuten sudderen. Koel. Voeg de resterende ingrediënten toe en roer. Bedek en laat 1 maand rijpen.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Suiker en Water maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart