De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

French Negroni cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de French Negroni cocktail. Om te beginnen met de origine van de French Negroni cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste French Negroni cocktail kan maken.

Waar komt de French Negroni cocktail vandaan?

In de cocktail French Negroni zitten verschillende ingrediënten zoals; Lillet, Sweet Vermouth en Sinasappel Peel. Deze cocktail is Martini glas en wordt geschonken in een Voeg ijs toe aan een shaker en giet alle ingrediënten in. Roer met een barlepel 40 tot 45 revoluties of tot grondig gekoeld. Spanning in een martini-glas of over ijs in een rotsenglas. Garneer met oranje twist..

French Negroni cocktail benodigdheden

(i)Lillet30 ml
(i)Sweet Vermouth30 ml
(i)Sinasappel Peel1
(i)
(g)Martini glas

Bereiding & garnering

 • Voeg ijs toe aan een shaker en giet alle ingrediënten in. Roer met een barlepel 40 tot 45 revoluties of tot grondig gekoeld. Spanning in een martini-glas of over ijs in een rotsenglas. Garneer met oranje twist.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Gin en Lillet maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart