De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Thai Iced Coffee cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Thai Iced Coffee cocktail. Om te beginnen met de origine van de Thai Iced Coffee cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Thai Iced Coffee cocktail kan maken.

Waar komt de Thai Iced Coffee cocktail vandaan?

In de cocktail Thai Iced Coffee zitten verschillende ingrediënten zoals; Suiker, Cream en Cardamom. Deze cocktail is Highball glas en wordt geschonken in een Bereid een pot koffie voor op een goede Europese kracht. Voeg in de gemalen koffie 2 of 3 vers ground cardamom pods toe. Zoeten terwijl het heet, dan snel koel. Serveer in highball glas over ijs, met room. Om het gelaagde effect te krijgen, plaatst u een lepel boven op de koffie en giet de melk voorzichtig in de lepel zodat deze op de bovenkant van de koffie drijft..

Thai Iced Coffee cocktail benodigdheden

(i)Suiker
(i)Creampods
(i)Cardamom
(i)
(g)Highball glas

Bereiding & garnering

 • Bereid een pot koffie voor op een goede Europese kracht. Voeg in de gemalen koffie 2 of 3 vers ground cardamom pods toe. Zoeten terwijl het heet, dan snel koel. Serveer in highball glas over ijs, met room. Om het gelaagde effect te krijgen, plaatst u een lepel boven op de koffie en giet de melk voorzichtig in de lepel zodat deze op de bovenkant van de koffie drijft.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Coffee en Suiker maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart