De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Melya cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Melya cocktail. Om te beginnen met de origine van de Melya cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Melya cocktail kan maken.

Waar komt de Melya cocktail vandaan?

In de cocktail Melya zitten verschillende ingrediënten zoals; Honey, Cocoa powder en . Deze cocktail is Coffee mug en wordt geschonken in een Brouwsel espresso. In een koffiemok, plaats 1 theelepel ongezoete poedervormige cacao en bedek vervolgens een theelepel met honing en besprenkel het in de beker. Roer terwijl de koffieboon is, dit is het leuke deel. De cacao lijkt de honing te bedekken zonder te mengen, dus je krijgt een stoffige, kleverige massa die eruit ziet alsof het nooit zal mengen. Dan allemaal tegelijk, Presto! Het lijkt op donkere chocoladesaus. Giet hete espresso over de honing, roeren om op te lossen. Serveer met room..

Melya cocktail benodigdheden

(i)HoneyUnsweetened
(i)Cocoa powder
(i)
(i)
(g)Coffee mug

Bereiding & garnering

 • Brouwsel espresso. In een koffiemok, plaats 1 theelepel ongezoete poedervormige cacao en bedek vervolgens een theelepel met honing en besprenkel het in de beker. Roer terwijl de koffieboon is, dit is het leuke deel. De cacao lijkt de honing te bedekken zonder te mengen, dus je krijgt een stoffige, kleverige massa die eruit ziet alsof het nooit zal mengen. Dan allemaal tegelijk, Presto! Het lijkt op donkere chocoladesaus. Giet hete espresso over de honing, roeren om op te lossen. Serveer met room.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Espresso en Honey maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart