De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Lunch Box cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Lunch Box cocktail. Om te beginnen met de origine van de Lunch Box cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Lunch Box cocktail kan maken.

Waar komt de Lunch Box cocktail vandaan?

In de cocktail Lunch Box zitten verschillende ingrediënten zoals; Amaretto, Sinasappel sap en . Deze cocktail is Pint glas en wordt geschonken in een Vul een pintglas bijna vol met bier. Vul vervolgens de rest met sinaasappelsap (voorzichtig om het niet naar de top te vullen). Neem dan de foto van Amaretto en laat hem erin vallen..

Lunch Box cocktail benodigdheden

(i)Amaretto1 shot
(i)Sinasappel sap30 ml
(i)
(i)
(g)Pint glas

Bereiding & garnering

 • Vul een pintglas bijna vol met bier. Vul vervolgens de rest met sinaasappelsap (voorzichtig om het niet naar de top te vullen). Neem dan de foto van Amaretto en laat hem erin vallen.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Beer en Amaretto maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart