De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Kool-Aid Slammer cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Kool-Aid Slammer cocktail. Om te beginnen met de origine van de Kool-Aid Slammer cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Kool-Aid Slammer cocktail kan maken.

Origine Kool-Aid Slammer cocktail

In de cocktail Kool-Aid Slammer zitten verschillende ingrediënten zoals; Vodka, en . Deze cocktail is Shot glas en wordt geschonken in een Vul de helft van het schotglas eerst met de Kool-Aid. Plaats vervolgens een papieren handdoek over de bovenkant van het glas en giet langzaam in de wodka. Als u het goed doet, moet u zien dat de twee vloeistoffen gescheiden zijn, met de wodka bovenaan. Slam het nu! Het laatste dat je proeft, is de Kool-Aid..

Kool-Aid Slammer cocktail benodigdheden

(i)Vodka15 ml
(i)
(i)
(i)
(g)Shot glas

Bereiding & garnering

 • Vul de helft van het schotglas eerst met de Kool-Aid. Plaats vervolgens een papieren handdoek over de bovenkant van het glas en giet langzaam in de wodka. Als u het goed doet, moet u zien dat de twee vloeistoffen gescheiden zijn, met de wodka bovenaan. Slam het nu! Het laatste dat je proeft, is de Kool-Aid.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!
 
0/5 (0 Reviews)

Tags:

   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart