De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Frozen Daiquiri cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Frozen Daiquiri cocktail. Om te beginnen met de origine van de Frozen Daiquiri cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Frozen Daiquiri cocktail kan maken.

Waar komt de Frozen Daiquiri cocktail vandaan?

In de cocktail Frozen Daiquiri zitten verschillende ingrediënten zoals; Triple sec, Limoen sap en Suiker. Deze cocktail is Champagne flute en wordt geschonken in een Combineer alle ingrediënten (behalve voor de kers) in een elektrische blender en meng op een lage snelheid gedurende vijf seconden en mengt vervolgens met een hoge snelheid tot het bedrijf is. Giet inhoud in een champagnefluit, bovenkant met de kers en serveer..

Frozen Daiquiri cocktail benodigdheden

(i) Triple sec 1 eetlepel
(i) Limoen sap 45 ml
(i) Suiker 1 theelepel
(i) Kers 1
Ijs 1 cup crushed
(g) Champagne flute

Bereiding & garnering

  • Combineer alle ingrediënten (behalve voor de kers) in een elektrische blender en meng op een lage snelheid gedurende vijf seconden en mengt vervolgens met een hoge snelheid tot het bedrijf is. Giet inhoud in een champagnefluit, bovenkant met de kers en serveer.
  • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Light rum en Triple sec maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
Cocktailsetd
Cocktail set
Logo
Shopping cart