De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

French 75 cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de French 75 cocktail. Om te beginnen met de origine van de French 75 cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste French 75 cocktail kan maken.

Waar komt de French 75 cocktail vandaan?

In de cocktail French 75 zitten verschillende ingrediënten zoals; Suiker, Limoensap en Champagne. Deze cocktail is Collins glas en wordt geschonken in een Combineer gin, suiker en citroensap in een cocktail shaker gevuld met ijs. Schud krachtig en spanning in een gekoeld champagneglas. Vul omhoog met champagne. Roer voorzichtig..

French 75 cocktail benodigdheden

(i)Suiker2 theelepel superfine
(i)Limoensap45 ml
(i)Champagne4 oz Chilled
(i)Sinasappel1
Maraschino Kers1
(g)Collins glas

Bereiding & garnering

 • Combineer gin, suiker en citroensap in een cocktail shaker gevuld met ijs. Schud krachtig en spanning in een gekoeld champagneglas. Vul omhoog met champagne. Roer voorzichtig.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Gin en Suiker maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart