De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Flaming Lamborghini cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Flaming Lamborghini cocktail. Om te beginnen met de origine van de Flaming Lamborghini cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Flaming Lamborghini cocktail kan maken.

Waar komt de Flaming Lamborghini cocktail vandaan?

In de cocktail Flaming Lamborghini zitten verschillende ingrediënten zoals; Sambuca, Blue Curacao en Baileys irish cream. Deze cocktail is Cocktail glas en wordt geschonken in een Giet de Sambuca en Kahlua in het cocktailglas en geef de drinker een rietje. Giet de Baileys en Blue Curaçao in twee Sepsrate Shot-bril aan weerszijden van het cocktailglas. Plaats de concotie in het cocktailglas en begin met drinken door het rietje (dit drankje moet in één worden gedronken), terwijl de bodem van het glas is bereikt, zet het vuur uit door de baileys en blauwe curacao in het cocktailglas te gieten en te blijven Drinken tot het allemaal verdwenen is !!.

Flaming Lamborghini cocktail benodigdheden

(i)Sambuca30 ml
(i)Blue Curacao30 ml
(i)Baileys irish cream30 ml
(i)
(g)Cocktail glas

Bereiding & garnering

 • Giet de Sambuca en Kahlua in het cocktailglas en geef de drinker een rietje. Giet de Baileys en Blue Curaçao in twee Sepsrate Shot-bril aan weerszijden van het cocktailglas. Plaats de concotie in het cocktailglas en begin met drinken door het rietje (dit drankje moet in één worden gedronken), terwijl de bodem van het glas is bereikt, zet het vuur uit door de baileys en blauwe curacao in het cocktailglas te gieten en te blijven Drinken tot het allemaal verdwenen is !!
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Kahlua en Sambuca maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart