De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Zombie cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Zombie cocktail. Om te beginnen met de origine van de Zombie cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Zombie cocktail kan maken.

Waar komt de Zombie cocktail vandaan?

In de cocktail Zombie zitten verschillende ingrediënten zoals; Gold rum, 151 proof rum en Pernod. Deze cocktail is Hurricane glas en wordt geschonken in een Mengt met hoge snelheid gedurende niet langer dan 5 seconden. Giet in een glas, voeg ijsblokjes toe om te vullen, voeg vervolgens de garnering toe. * DONN’S MIX: Breng 3 verpletterde kaneelstokjes, 1 kopje suiker en 1 kopje water aan de kook, roeren totdat de suiker wordt opgelost. Sudmer gedurende 2 minuten, verwijder dan van de hitte en laat ten minste 2 uur zitten voordat u in een schone glazen fles spandeert. Voeg vervolgens 1 deel van de siroop en 2 delen vers grapefruitsap samen..

Zombie cocktail benodigdheden

(i)Gold rum1 1/2 oz
(i)151 proof rum30 ml
(i)Pernod1 theelepel
(i)Grenadine1 theelepel
Limoen sap1 theelepel
Angostura Bitters1 drop
(g)Hurricane glas

Bereiding & garnering

 • Mengt met hoge snelheid gedurende niet langer dan 5 seconden. Giet in een glas, voeg ijsblokjes toe om te vullen, voeg vervolgens de garnering toe. * DONN’S MIX: Breng 3 verpletterde kaneelstokjes, 1 kopje suiker en 1 kopje water aan de kook, roeren totdat de suiker wordt opgelost. Sudmer gedurende 2 minuten, verwijder dan van de hitte en laat ten minste 2 uur zitten voordat u in een schone glazen fles spandeert. Voeg vervolgens 1 deel van de siroop en 2 delen vers grapefruitsap samen.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Rum en Gold rum maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart