De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

White Wine Sangria cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de White Wine Sangria cocktail. Om te beginnen met de origine van de White Wine Sangria cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste White Wine Sangria cocktail kan maken.

Waar komt de White Wine Sangria cocktail vandaan?

In de cocktail White Wine Sangria zitten verschillende ingrediënten zoals; lemon, White Wine en Strawberries. Deze cocktail is Pitcher en wordt geschonken in een Hak de citroen, limoen en andere vruchten in grote brokken. Vul de werper met de witte wijn en meng de appelbrandy. Top naar smaak met soda water..

White Wine Sangria cocktail benodigdheden

(i)lemon1
(i)White Wine750 ml
(i)Strawberries1 cup
(i)Appel1 cup
Appel Brandy3 shots
Soda WaterTop
(g)Pitcher

Bereiding & garnering

 • Hak de citroen, limoen en andere vruchten in grote brokken. Vul de werper met de witte wijn en meng de appelbrandy. Top naar smaak met soda water.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Limoen en lemon maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart