De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Vampiro cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Vampiro cocktail. Om te beginnen met de origine van de Vampiro cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Vampiro cocktail kan maken.

Waar komt de Vampiro cocktail vandaan?

In de cocktail Vampiro zitten verschillende ingrediënten zoals; Tomato sap, Sinasappel sap en Limoen sap. Deze cocktail is Old-Fashioned glas en wordt geschonken in een Vampiros kan worden gemaakt in een hoog glas of een ouderwetse glas. Barmannen kunnen eerst “velg” het glas met koosjerzout, dat wordt gedaan door een laag koosjerzout op een snijplank te plaatsen, het glas ‘velg met limoensap of water bevochtigt en vervolgens de bovenkant van de glazen velg op het koosjerzout te plaatsen , zodat de zoutstokken aan de bevochtigde velg. De tweede stap is om de helft van het glas met ijs te vullen en een of twee shooter-bril aan te voegen vol met hoge kwaliteit tequila. De volgende fase is om de smaakstofelementen toe te voegen. Dit gebeurt door een verse limoen in het glas te knijpen, een paar korrels zout toe te voegen, het toevoegen van citrus-gearomatiseerde soda pop, totdat het glas 4/5 vol is en vervolgens pittig viuda de sanchez (of sinaasappelsap, limoensap (of sinaasappelsap, limoensap toevoegt Pico de Gallo). De laatste stap is om de ingrediënten te roeren, zodat de smaken goed worden gemengd..

Vampiro cocktail benodigdheden

(i)Tomato sap3 cl
(i)Sinasappel sap3 cl
(i)Limoen sap1.5 cl
(i)Suiker Syrup1 dash
Salt1 pinch
(g)Old-Fashioned glas

Bereiding & garnering

 • Vampiros kan worden gemaakt in een hoog glas of een ouderwetse glas. Barmannen kunnen eerst “velg” het glas met koosjerzout, dat wordt gedaan door een laag koosjerzout op een snijplank te plaatsen, het glas ‘velg met limoensap of water bevochtigt en vervolgens de bovenkant van de glazen velg op het koosjerzout te plaatsen , zodat de zoutstokken aan de bevochtigde velg. De tweede stap is om de helft van het glas met ijs te vullen en een of twee shooter-bril aan te voegen vol met hoge kwaliteit tequila. De volgende fase is om de smaakstofelementen toe te voegen. Dit gebeurt door een verse limoen in het glas te knijpen, een paar korrels zout toe te voegen, het toevoegen van citrus-gearomatiseerde soda pop, totdat het glas 4/5 vol is en vervolgens pittig viuda de sanchez (of sinaasappelsap, limoensap (of sinaasappelsap, limoensap toevoegt Pico de Gallo). De laatste stap is om de ingrediënten te roeren, zodat de smaken goed worden gemengd.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Tequila en Tomato sap maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart