De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Thai Coffee cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Thai Coffee cocktail. Om te beginnen met de origine van de Thai Coffee cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Thai Coffee cocktail kan maken.

Waar komt de Thai Coffee cocktail vandaan?

In de cocktail Thai Coffee zitten verschillende ingrediënten zoals; Coriander, Cardamom en Suiker. Deze cocktail is Highball glas en wordt geschonken in een Plaats de koffie en specerijen in de filterkegel van uw koffiezetapparaat. Breouwkoffie zoals gewoonlijk, laat het afkoelen. In een hoog glas oplossen 1 of 2 theelepels suiker in een ounce van de koffie (het is gemakkelijker om op te lossen dan als je het rechtstreeks over ijs legt). Voeg 5-6 ijsblokjes toe en giet koffie naar binnen ongeveer 1 inch van de bovenkant van het glas. Rust een lepel op de kop van de koffie en giet langzaam slagroom in de lepel. Dit zal de crème bovenop de koffie zweven in plaats van er meteen in te dispergeren..

Thai Coffee cocktail benodigdheden

(i)Coriander1/4 theelepel
(i)Cardamom4-5 whole green
(i)Suiker
(i)Whipping cream
Ijs
(g)Highball glas

Bereiding & garnering

 • Plaats de koffie en specerijen in de filterkegel van uw koffiezetapparaat. Breouwkoffie zoals gewoonlijk, laat het afkoelen. In een hoog glas oplossen 1 of 2 theelepels suiker in een ounce van de koffie (het is gemakkelijker om op te lossen dan als je het rechtstreeks over ijs legt). Voeg 5-6 ijsblokjes toe en giet koffie naar binnen ongeveer 1 inch van de bovenkant van het glas. Rust een lepel op de kop van de koffie en giet langzaam slagroom in de lepel. Dit zal de crème bovenop de koffie zweven in plaats van er meteen in te dispergeren.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Coffee en Coriander maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart