In deze blog leert u verschillen dingen over de Tequila Sour cocktail. Om te beginnen met de origine van de Tequila Sour cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Tequila Sour cocktail kan maken.
Waar komt de Tequila Sour cocktail vandaan?
In de cocktail Tequila Sour zitten verschillende ingrediënten zoals; Lemon, Powdered Suiker en Lemon. Deze cocktail is Whiskey sour glas en wordt geschonken in een Schud tequila, sap van citroen en poedersuiker met ijs en stam in een whisky zure glas. Voeg de halve schijfje citroen, bovenkant met de kers toe en serveer..
Tequila Sour cocktail benodigdheden
(i)
Lemon
Juice of 1/2
(i)
Powdered Suiker
1 theelepel
(i)
Lemon
1/2 slice
(i)
Kers
1
(g)
Whiskey sour glas
Bereiding & garnering
Schud tequila, sap van citroen en poedersuiker met ijs en stam in een whisky zure glas. Voeg de halve schijfje citroen, bovenkant met de kers toe en serveer.
Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!
Cocktail set recepten
Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Tequila en Lemon maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.