De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Spice 75 cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Spice 75 cocktail. Om te beginnen met de origine van de Spice 75 cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Spice 75 cocktail kan maken.

Waar komt de Spice 75 cocktail vandaan?

In de cocktail Spice 75 zitten verschillende ingrediënten zoals; AllspIjs, Rum en Limoen sap. Deze cocktail is Wine glas en wordt geschonken in een Zacht warme 60G gouden caster suiker in een pan met 30 ml water en 1 eetlepels piment. Kook voorzichtig totdat de suiker is opgelost, laat het mengsel vervolgens afkoelen. Spanning door een zeef bekleed met een koffiefilter (of een dubbele laag keukenpapier). Giet 60 ml de gekruide siroop in een cocktailschudbeker, samen met het rum van 200 ml en 90 ml limoensap. Schud met ijs en stam tussen zes flute-bril. Vul omhoog met 600 ml champagne en garniteer elk met een oranje twist..

Spice 75 cocktail benodigdheden

(i)AllspIjs1 eetlepel
(i)Rum20 cl
(i)Limoen sap90 ml
(i)Champagne6 cl
Sinasappel spiralGarnish with
(g)Wine glas

Bereiding & garnering

 • Zacht warme 60G gouden caster suiker in een pan met 30 ml water en 1 eetlepels piment. Kook voorzichtig totdat de suiker is opgelost, laat het mengsel vervolgens afkoelen. Spanning door een zeef bekleed met een koffiefilter (of een dubbele laag keukenpapier). Giet 60 ml de gekruide siroop in een cocktailschudbeker, samen met het rum van 200 ml en 90 ml limoensap. Schud met ijs en stam tussen zes flute-bril. Vul omhoog met 600 ml champagne en garniteer elk met een oranje twist.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Suiker en AllspIjs maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart