De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Pink Penocha cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Pink Penocha cocktail. Om te beginnen met de origine van de Pink Penocha cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Pink Penocha cocktail kan maken.

Waar komt de Pink Penocha cocktail vandaan?

In de cocktail Pink Penocha zitten verschillende ingrediënten zoals; Vodka, Peach schnapps en Sinasappel sap. Deze cocktail is Punch bowl en wordt geschonken in een Meng alle ingrediënten in de kom, bewaar ijskoud.

Pink Penocha cocktail benodigdheden

(i)Vodka1750 ml
(i)Peach schnapps1750 ml
(i)Sinasappel sap1 gal
(i)Cranberry sap1 gal
(g)Punch bowl

Bereiding & garnering

 • Meng alle ingrediënten in de kom, bewaar ijskoud
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Everclear en Vodka maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart