De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Pink Moon cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Pink Moon cocktail. Om te beginnen met de origine van de Pink Moon cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Pink Moon cocktail kan maken.

Waar komt de Pink Moon cocktail vandaan?

In de cocktail Pink Moon zitten verschillende ingrediënten zoals; Coconut Liqueur, Elderflower cordial en Limoen sap. Deze cocktail is Whiskey glas en wordt geschonken in een Schud langzaam in een shaker met ijs, stam in een vierkant whiskyglas. Top met vers ijs. Voeg de braambessen toe om te garneren. Voeg bloemen en een groen blad toe voor een speciale uitstraling!.

Pink Moon cocktail benodigdheden

(i)Coconut Liqueur1 shot
(i)Elderflower cordial25 ml
(i)Limoen sap30 ml
(i)BlackberriesGarnish with
(g)Whiskey glas

Bereiding & garnering

 • Schud langzaam in een shaker met ijs, stam in een vierkant whiskyglas. Top met vers ijs. Voeg de braambessen toe om te garneren. Voeg bloemen en een groen blad toe voor een speciale uitstraling!
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Gin en Coconut Liqueur maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart