De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Orange Scented Hot Chocolate cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Orange Scented Hot Chocolate cocktail. Om te beginnen met de origine van de Orange Scented Hot Chocolate cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Orange Scented Hot Chocolate cocktail kan maken.

Waar komt de Orange Scented Hot Chocolate cocktail vandaan?

In de cocktail Orange Scented Hot Chocolate zitten verschillende ingrediënten zoals; Chocolate, Sinasappel peel en Espresso. Deze cocktail is Coffee mug en wordt geschonken in een Combineer alle ingrediënten in zware medium pan. Roer laag vuur op totdat chocolade smelt. Verhoog de hitte en breng gewoon tot aan de kook, vaak roeren. Verwijder van warmte en zwaai untily schuimig. Keer terug naar warmte en breng opnieuw aan de kook. Verwijder van warmte, zwaai tot schuimig. Herhaal het verwarmen en zwaaien opnieuw. Gooi sinaasappelschil weg. (Kan 2 uur voorbereid zijn. Laat bij kamertemperatuur staan. Voordat u dient, breng dan om te koken, van warmte verwijderen en zwaaien tot schuimig.) Giet warme chocolademelk in koffiemokken. Maakt 2 porties..

Orange Scented Hot Chocolate cocktail benodigdheden

(i)Chocolate4 oz chopped bittersweet or semi-sweet
(i)Sinasappel peel3 2-inch strips
(i)Espresso1/2 theelepel instant
(i)Nutmeg1/8 theelepel ground
(g)Coffee mug

Bereiding & garnering

 • Combineer alle ingrediënten in zware medium pan. Roer laag vuur op totdat chocolade smelt. Verhoog de hitte en breng gewoon tot aan de kook, vaak roeren. Verwijder van warmte en zwaai untily schuimig. Keer terug naar warmte en breng opnieuw aan de kook. Verwijder van warmte, zwaai tot schuimig. Herhaal het verwarmen en zwaaien opnieuw. Gooi sinaasappelschil weg. (Kan 2 uur voorbereid zijn. Laat bij kamertemperatuur staan. Voordat u dient, breng dan om te koken, van warmte verwijderen en zwaaien tot schuimig.) Giet warme chocolademelk in koffiemokken. Maakt 2 porties.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Melk en Chocolate maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart