De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Nuked Hot Chocolate cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Nuked Hot Chocolate cocktail. Om te beginnen met de origine van de Nuked Hot Chocolate cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Nuked Hot Chocolate cocktail kan maken.

Waar komt de Nuked Hot Chocolate cocktail vandaan?

In de cocktail Nuked Hot Chocolate zitten verschillende ingrediënten zoals; Suiker, Vanilla extract en Melk. Deze cocktail is Coffee mug en wordt geschonken in een Meng met een beetje melk (1 oz of zo) in koffiemok. Nuke Mok voor ongeveer 30-50 seconden. Roer tot de verwarmde cacao oplost. Vul de mok met melk. Nuke 1-2 minuten, afhankelijk van het wattage en de voorkeuren om monddelen te verbranden..

Nuked Hot Chocolate cocktail benodigdheden

(i)Suiker1 theelepel
(i)Vanilla extract1/2 theelepel
(i)Melk12 oz
(i)
(g)Coffee mug

Bereiding & garnering

 • Meng met een beetje melk (1 oz of zo) in koffiemok. Nuke Mok voor ongeveer 30-50 seconden. Roer tot de verwarmde cacao oplost. Vul de mok met melk. Nuke 1-2 minuten, afhankelijk van het wattage en de voorkeuren om monddelen te verbranden.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Cocoa powder en Suiker maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart