De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Mimosa cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Mimosa cocktail. Om te beginnen met de origine van de Mimosa cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Mimosa cocktail kan maken.

Waar komt de Mimosa cocktail vandaan?

In de cocktail Mimosa zitten verschillende ingrediënten zoals; Sinasappel sap, en . Deze cocktail is Champagne flute en wordt geschonken in een Zorg ervoor dat beide ingrediënten goed zijn gekoeld en meng vervolgens in het glas. Serveer koud..

Mimosa cocktail benodigdheden

(i)Sinasappel sap60 ml
(i)
(i)
(i)
(g)Champagne flute

Bereiding & garnering

 • Zorg ervoor dat beide ingrediënten goed zijn gekoeld en meng vervolgens in het glas. Serveer koud.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Champagne en Sinasappel sap maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart