De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Masala Chai cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Masala Chai cocktail. Om te beginnen met de origine van de Masala Chai cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Masala Chai cocktail kan maken.

Waar komt de Masala Chai cocktail vandaan?

In de cocktail Masala Chai zitten verschillende ingrediënten zoals; Tea, Ginger en Cardamom. Deze cocktail is Coffee Mug en wordt geschonken in een Breng 2 kopjes water aan de kook. Voeg alle ingrediënten toe en kook opnieuw gedurende ongeveer 15 seconden. Laat een minuutje staan. Warme melk in een pot. Filter thee in kopjes. Voeg melk en suiker toe. Dat is het..

Masala Chai cocktail benodigdheden

(i)Tea3-4 theelepel
(i)Ginger1 chunk dried
(i)Cardamom3-4 crushed
(i)Cloves3
Cinnamon1 piece
Black pepper1-2 whole
(g)Coffee Mug

Bereiding & garnering

 • Breng 2 kopjes water aan de kook. Voeg alle ingrediënten toe en kook opnieuw gedurende ongeveer 15 seconden. Laat een minuutje staan. Warme melk in een pot. Filter thee in kopjes. Voeg melk en suiker toe. Dat is het.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Water en Tea maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart