De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Limona Corona cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Limona Corona cocktail. Om te beginnen met de origine van de Limona Corona cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Limona Corona cocktail kan maken.

Waar komt de Limona Corona cocktail vandaan?

In de cocktail Limona Corona zitten verschillende ingrediënten zoals; Bacardi Limon, en . Deze cocktail is Beer glas en wordt geschonken in een Open de corona. Vul de lege ruimte in de nek in de fles met de rum. De fles moet naar de top worden gevuld. Sluit de fles aan met je duim of de palm van je hand. Draai de fles ondersteboven, dus de rum en de biermix. Draai de fles rechtsopslag, ontkoppel en drink..

Limona Corona cocktail benodigdheden

(i)Bacardi Limon30 ml
(i)
(i)
(i)
(g)Beer glas

Bereiding & garnering

 • Open de corona. Vul de lege ruimte in de nek in de fles met de rum. De fles moet naar de top worden gevuld. Sluit de fles aan met je duim of de palm van je hand. Draai de fles ondersteboven, dus de rum en de biermix. Draai de fles rechtsopslag, ontkoppel en drink.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Corona en Bacardi Limon maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart