De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Ipamena cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Ipamena cocktail. Om te beginnen met de origine van de Ipamena cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Ipamena cocktail kan maken.

Waar komt de Ipamena cocktail vandaan?

In de cocktail Ipamena zitten verschillende ingrediënten zoals; Brown Suiker, Passion fruit sap en Ginger ale. Deze cocktail is Wine glas en wordt geschonken in een Snijd de helft van een kalk in stukken, plaats in een shaker, voeg de suiker en verliefd toe. Meet het Passievruchtensap, voeg het toe aan de shaker en vul het met ijsblokjes. Sluit de shaker en schud krachtig. Giet de vloeistof in een glas, vul op met Ginger Ale, roer met een theelepel en garneer de rand van het glas met een plakje limoen.

Ipamena cocktail benodigdheden

(i)Brown Suiker2 theelepel
(i)Passion fruit sap4 cl
(i)Ginger aletop up with
(i)Ijsfill
(g)Wine glas

Bereiding & garnering

 • Snijd de helft van een kalk in stukken, plaats in een shaker, voeg de suiker en verliefd toe. Meet het Passievruchtensap, voeg het toe aan de shaker en vul het met ijsblokjes. Sluit de shaker en schud krachtig. Giet de vloeistof in een glas, vul op met Ginger Ale, roer met een theelepel en garneer de rand van het glas met een plakje limoen
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Limoen en Brown Suiker maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart