De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Homemade Kahlua cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Homemade Kahlua cocktail. Om te beginnen met de origine van de Homemade Kahlua cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Homemade Kahlua cocktail kan maken.

Waar komt de Homemade Kahlua cocktail vandaan?

In de cocktail Homemade Kahlua zitten verschillende ingrediënten zoals; Corn syrup, Coffee en Vanilla extract. Deze cocktail is Collins glas en wordt geschonken in een Los suiker op in 2 kopjes kokend water en voeg glucosstroop toe. Los de instantkoffie op in het resterende water. Giet siroop en koffie in een gallon-kruik. Laat het afkoelen. Voeg wodka en vanille toe als het koud is. Laat het mengsel “volwassen” voor het beste resultaat “gedurende 4-5 weken..

Homemade Kahlua cocktail benodigdheden

(i)Corn syrup1 cup
(i)Coffee1 15 mlinstant
(i)Vanilla extract60 ml
(i)Water3 cups boiling
Vodka1 fifth
(g)Collins glas

Bereiding & garnering

 • Los suiker op in 2 kopjes kokend water en voeg glucosstroop toe. Los de instantkoffie op in het resterende water. Giet siroop en koffie in een gallon-kruik. Laat het afkoelen. Voeg wodka en vanille toe als het koud is. Laat het mengsel “volwassen” voor het beste resultaat “gedurende 4-5 weken.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Suiker en Corn syrup maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart