De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Gin Cooler cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Gin Cooler cocktail. Om te beginnen met de origine van de Gin Cooler cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Gin Cooler cocktail kan maken.

Waar komt de Gin Cooler cocktail vandaan?

In de cocktail Gin Cooler zitten verschillende ingrediënten zoals; Carbonated water, Powdered Suiker en Sinasappel spiral. Deze cocktail is Collins glas en wordt geschonken in een Roer poedersuiker en 2 oz. Koolzuurhoudend water in een glas van Collins. Vul glas met ijs en voeg gin toe. Vul met koolzuurhoudend water en roer. Voeg de citroenschil en de oranje spiraal toe, zodat het einde van de oranje spiraalbungels boven de rand van glas..

Gin Cooler cocktail benodigdheden

(i) Carbonated water
(i) Powdered Suiker
(i) Sinasappel spiral
(i) Lemon peel
(g) Collins glas

Bereiding & garnering

  • Roer poedersuiker en 2 oz. Koolzuurhoudend water in een glas van Collins. Vul glas met ijs en voeg gin toe. Vul met koolzuurhoudend water en roer. Voeg de citroenschil en de oranje spiraal toe, zodat het einde van de oranje spiraalbungels boven de rand van glas.
  • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Gin en Carbonated water maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
Cocktailsetd
Cocktail set
Logo
Shopping cart