De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

French Martini cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de French Martini cocktail. Om te beginnen met de origine van de French Martini cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste French Martini cocktail kan maken.

Waar komt de French Martini cocktail vandaan?

In de cocktail French Martini zitten verschillende ingrediënten zoals; Raspberry Liqueur, Ananas sap en . Deze cocktail is Cocktail glas en wordt geschonken in een Giet alle ingrediënten in shaker met ijsblokjes. Schud goed en stam in een gekoeld cocktailglas. Squeeze olie van citroenschil op het drankje..

French Martini cocktail benodigdheden

(i)Raspberry Liqueur1.5 cl
(i)Ananas sap1.5 cl
(i)
(i)
(g)Cocktail glas

Bereiding & garnering

 • Giet alle ingrediënten in shaker met ijsblokjes. Schud goed en stam in een gekoeld cocktailglas. Squeeze olie van citroenschil op het drankje.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Vodka en Raspberry Liqueur maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart