De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Frappé cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Frappé cocktail. Om te beginnen met de origine van de Frappé cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Frappé cocktail kan maken.

Waar komt de Frappé cocktail vandaan?

In de cocktail Frappé zitten verschillende ingrediënten zoals; Melk, Suiker en . Deze cocktail is Highball glas en wordt geschonken in een Samenvoegen. Meng op de hoogste blendersnelheid gedurende ongeveer 1 minuut. Giet in een glas en drink met een rietje. Notities: Dit werkt het beste als alles koud is (als je verse koffie maakt, meng het met de melk en laat het gedurende 1/2 uur in de koelkast zitten. Als het niet schuimig is, voeg dan meer melk toe, of zelfs nog wat meer melk poeder. De schuim draait geleidelijk aan vloeistof aan de onderkant van het glas, dus je zult merken dat je dit ongeveer 1/2 uur kunt zitten en drinken, met meer ijskoffie die voortdurend aan de onderkant verschijnt. Zeer verfrissend..

Frappé cocktail benodigdheden

(i)Melk1/2 cup
(i)Suiker1-2 theelepel
(i)
(i)
(g)Highball glas

Bereiding & garnering

 • Samenvoegen. Meng op de hoogste blendersnelheid gedurende ongeveer 1 minuut. Giet in een glas en drink met een rietje. Notities: Dit werkt het beste als alles koud is (als je verse koffie maakt, meng het met de melk en laat het gedurende 1/2 uur in de koelkast zitten. Als het niet schuimig is, voeg dan meer melk toe, of zelfs nog wat meer melk poeder. De schuim draait geleidelijk aan vloeistof aan de onderkant van het glas, dus je zult merken dat je dit ongeveer 1/2 uur kunt zitten en drinken, met meer ijskoffie die voortdurend aan de onderkant verschijnt. Zeer verfrissend.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Coffee en Melk maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart