De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Figgy Thyme cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Figgy Thyme cocktail. Om te beginnen met de origine van de Figgy Thyme cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Figgy Thyme cocktail kan maken.

Waar komt de Figgy Thyme cocktail vandaan?

In de cocktail Figgy Thyme zitten verschillende ingrediënten zoals; Honey, Figs en Thyme. Deze cocktail is Highball glas en wordt geschonken in een In een Lewis-tas verpletteren wat ijs als een baller / maniac (@glacioice). Giet je kostbare ijs in een collins-glas. In een cocktailschudder, warboel de vijgen en tijm samen. Voeg honingwodka, citroensap en een grote ijsblokjes (@glacioice) toe. Schud tot goed gekoeld en spanning in glas. Voeg tonisch water toe en eindelijk 2 streepjes angostura bitters. Garneer met gesneden Fig. En tijm..

Figgy Thyme cocktail benodigdheden

(i)Honey1 theelepel
(i)Figs3
(i)Thyme1 Sprig
(i)Angostura Bitters2 dashes
Tonic WaterTop
(g)Highball glas

Bereiding & garnering

 • In een Lewis-tas verpletteren wat ijs als een baller / maniac (@glacioice). Giet je kostbare ijs in een collins-glas. In een cocktailschudder, warboel de vijgen en tijm samen. Voeg honingwodka, citroensap en een grote ijsblokjes (@glacioice) toe. Schud tot goed gekoeld en spanning in glas. Voeg tonisch water toe en eindelijk 2 streepjes angostura bitters. Garneer met gesneden Fig. En tijm.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Vodka en Honey maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart