De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Egg Nog #4 cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Egg Nog #4 cocktail. Om te beginnen met de origine van de Egg Nog #4 cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Egg Nog #4 cocktail kan maken.

Waar komt de Egg Nog #4 cocktail vandaan?

In de cocktail Egg Nog #4 zitten verschillende ingrediënten zoals; Suiker, Melk en Light rum. Deze cocktail is Punch bowl en wordt geschonken in een Klop in een kleine mixerkom eidooiers tot gemengd. Voeg geleidelijk 1/4 kopje suiker toe, kloppend op hoge snelheid tot dik en citroen gekleurd. Roer in melk, roer in rum, bourbon, vanille en zout. Rouchen grondig. Slagroom. Was kloppers goed. In een grote mixerkom beat ik eiwit tot zachte pieken vormen. Voeg geleidelijk de resterende 1/4 kopje suiker toe, kloppend tot stijve pieken. Vouw het dooiermengsel en slagroom in eiwitten. Serveer onmiddellijk. Strooi nootmuskaat op elke portie. Serveer in een ponskom of een andere grote kom. Opmerking: voor een niet-alcoholische eiergezellen, bereidt u Eggnog voor als hierboven, behalve waardoor de bourbon en de rum laat weg en de melk tot 3 kopjes verhoog..

Egg Nog #4 cocktail benodigdheden

(i)Suiker1/4 cup
(i)Melk2 cups
(i)Light rum1/2 cup
(i)Bourbon1/2 cup
Vanilla extract1 theelepel
Salt1/4 theelepel
(g)Punch bowl

Bereiding & garnering

 • Klop in een kleine mixerkom eidooiers tot gemengd. Voeg geleidelijk 1/4 kopje suiker toe, kloppend op hoge snelheid tot dik en citroen gekleurd. Roer in melk, roer in rum, bourbon, vanille en zout. Rouchen grondig. Slagroom. Was kloppers goed. In een grote mixerkom beat ik eiwit tot zachte pieken vormen. Voeg geleidelijk de resterende 1/4 kopje suiker toe, kloppend tot stijve pieken. Vouw het dooiermengsel en slagroom in eiwitten. Serveer onmiddellijk. Strooi nootmuskaat op elke portie. Serveer in een ponskom of een andere grote kom. Opmerking: voor een niet-alcoholische eiergezellen, bereidt u Eggnog voor als hierboven, behalve waardoor de bourbon en de rum laat weg en de melk tot 3 kopjes verhoog.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Egg yolk en Suiker maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart