De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Drinking Chocolate cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Drinking Chocolate cocktail. Om te beginnen met de origine van de Drinking Chocolate cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Drinking Chocolate cocktail kan maken.

Waar komt de Drinking Chocolate cocktail vandaan?

In de cocktail Drinking Chocolate zitten verschillende ingrediënten zoals; Melk, Cinnamon en Vanilla. Deze cocktail is Coffee mug en wordt geschonken in een Verwarm de room en melk met de kaneel en vanilleboon heel langzaam gedurende 15-20 minuten. (Als u geen bonen hebt, voegt u 1-2 theelepel vanille toe na verwarming). Verwijder de bonen en kaneel. Voeg de chocolade toe. Mix totdat het volledig is gesmolten. Serveer gegarneerd met een heel dichte vers slagroom. Serveert 1-2, afhankelijk van hoeveel van een glutton je bent. Gebruik voor een rijkere chocolade 4 oz melk, 4 ozroom, 4 oz chocolade. Serveer in koffiemok..

Drinking Chocolate cocktail benodigdheden

(i) Melk 6-8 oz
(i) Cinnamon 1 stick
(i) Vanilla 1
(i) Chocolate 2 oz finely chopped dark
Whipped cream Fresh
(g) Coffee mug

Bereiding & garnering

  • Verwarm de room en melk met de kaneel en vanilleboon heel langzaam gedurende 15-20 minuten. (Als u geen bonen hebt, voegt u 1-2 theelepel vanille toe na verwarming). Verwijder de bonen en kaneel. Voeg de chocolade toe. Mix totdat het volledig is gesmolten. Serveer gegarneerd met een heel dichte vers slagroom. Serveert 1-2, afhankelijk van hoeveel van een glutton je bent. Gebruik voor een rijkere chocolade 4 oz melk, 4 ozroom, 4 oz chocolade. Serveer in koffiemok.
  • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Heavy cream en Melk maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
Cocktailsetd
Cocktail set
Logo
Shopping cart