De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Dirty Martini cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Dirty Martini cocktail. Om te beginnen met de origine van de Dirty Martini cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Dirty Martini cocktail kan maken.

Waar komt de Dirty Martini cocktail vandaan?

In de cocktail Dirty Martini zitten verschillende ingrediënten zoals; Dry Vermouth, Olive Brine en Lemon. Deze cocktail is Cocktail glas en wordt geschonken in een Giet de wodka, droge vermouth en olijfbrine in een cocktailschudder met een handvol ijs en schud goed. Wrijf de rand van een martini-glas met de wig van citroen. Verspreid de inhoud van de cocktailschudder in het glas en voeg de olijf toe. Een vuile martini bevat een plons van olijfbrine of olijfsap en is meestal gegarneerd met een olijf..

Dirty Martini cocktail benodigdheden

(i) Dry Vermouth 1 tbsp
(i) Olive Brine 2 tbsp
(i) Lemon 1 wedge
(i) Olive 1
(g) Cocktail glas

Bereiding & garnering

  • Giet de wodka, droge vermouth en olijfbrine in een cocktailschudder met een handvol ijs en schud goed. Wrijf de rand van een martini-glas met de wig van citroen. Verspreid de inhoud van de cocktailschudder in het glas en voeg de olijf toe. Een vuile martini bevat een plons van olijfbrine of olijfsap en is meestal gegarneerd met een olijf.
  • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Vodka en Dry Vermouth maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
Cocktailsetd
Cocktail set
Logo
Shopping cart