De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Coffee-Vodka cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Coffee-Vodka cocktail. Om te beginnen met de origine van de Coffee-Vodka cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Coffee-Vodka cocktail kan maken.

Waar komt de Coffee-Vodka cocktail vandaan?

In de cocktail Coffee-Vodka zitten verschillende ingrediënten zoals; Suiker, Coffee en Vanilla. Deze cocktail is Collins glas en wordt geschonken in een Kook water en suiker tot opgelost. Zet warmte uit. Voeg langzaam droge instantkoffie toe en blijf roeren. Voeg een gehakte vanilleboon toe aan de wodka en combineer vervolgens de gekoelde suikersstroop en koffieoplossing met de wodka. Dek het goed af en schud elke dag krachtig gedurende 3 weken. Stam en filter. Het is ook het beste om het suikermengsel volledig af te laten, zodat de wodka niet verdampt wanneer het wordt toegevoegd. Als je van een soepeler gevoel aan de likeur houdt, kun je ongeveer 1 theelepel glycerine toevoegen aan het eindproduct..

Coffee-Vodka cocktail benodigdheden

(i)Suiker2 cups white
(i)Coffee1/2 cup instant
(i)Vanilla1/2
(i)Vodka1 1/2 cup
Caramel coloring
(g)Collins glas

Bereiding & garnering

 • Kook water en suiker tot opgelost. Zet warmte uit. Voeg langzaam droge instantkoffie toe en blijf roeren. Voeg een gehakte vanilleboon toe aan de wodka en combineer vervolgens de gekoelde suikersstroop en koffieoplossing met de wodka. Dek het goed af en schud elke dag krachtig gedurende 3 weken. Stam en filter. Het is ook het beste om het suikermengsel volledig af te laten, zodat de wodka niet verdampt wanneer het wordt toegevoegd. Als je van een soepeler gevoel aan de likeur houdt, kun je ongeveer 1 theelepel glycerine toevoegen aan het eindproduct.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Water en Suiker maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart