De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Caipirissima cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Caipirissima cocktail. Om te beginnen met de origine van de Caipirissima cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Caipirissima cocktail kan maken.

Waar komt de Caipirissima cocktail vandaan?

In de cocktail Caipirissima zitten verschillende ingrediënten zoals; Suiker, White rum en Ijs. Deze cocktail is Collins glas en wordt geschonken in een Hetzelfde als Caipirinha maar in plaats van Cachaca voeg je witte rum toe. Het is geweldig!!!!!!!!.

Caipirissima cocktail benodigdheden

(i)Suiker2 eetlepel
(i)White rum2-3 oz
(i)Ijscrushed
(i)
(g)Collins glas

Bereiding & garnering

  • Hetzelfde als Caipirinha maar in plaats van Cachaca voeg je witte rum toe. Het is geweldig!!!!!!!!
  • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Limoen en Suiker maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
      Cocktail set
      Logo
      Shopping cart