De meest uitgebreide cocktail recepten website van Nederland!
Cocktail set

Avalon cocktail

In deze blog leert u verschillen dingen over de Avalon cocktail. Om te beginnen met de origine van de Avalon cocktail, dus hoe deze cocktail tot stand is gekomen. Hierna leer je de benodigdheden, bereiding en eventuele garnering zodat je zelf de beste Avalon cocktail kan maken.

Waar komt de Avalon cocktail vandaan?

In de cocktail Avalon zitten verschillende ingrediënten zoals; Pisang Ambon, Appel sap en Limoensap. Deze cocktail is Highball glas en wordt geschonken in een Vul een hoog glas met ijs. Laag de Finlandia-wodka, citroen en appelsappen, Pisang Ambon en vul de limonade aan. Roer enigszins en garneer met een spiraalvormige komkommerhuid en een rode kers. De komkommer biedt zest en ziet er aantrekkelijk uit. Deze drank, gemaakt door Timo Haimi, nam de eerste prijs in de Finlandia Vodka Long Drink Competition in 1991..

Avalon cocktail benodigdheden

(i)Pisang Ambon1 part
(i)Appel sap6 parts
(i)Limoensap1 1/2 part
(i)Lemonade
(g)Highball glas

Bereiding & garnering

 • Vul een hoog glas met ijs. Laag de Finlandia-wodka, citroen en appelsappen, Pisang Ambon en vul de limonade aan. Roer enigszins en garneer met een spiraalvormige komkommerhuid en een rode kers. De komkommer biedt zest en ziet er aantrekkelijk uit. Deze drank, gemaakt door Timo Haimi, nam de eerste prijs in de Finlandia Vodka Long Drink Competition in 1991.
 • Zorg ervoor dat je alle stappen goed doorloopt zodat je een prachtig resultaat kan hebben en kan gaan genieten van de cocktail!

Cocktail set recepten

Onze website Cocktail set heeft een van de meest diverse cocktail recepten van Nederland. Momenteel hebben we meer dan 400 recepten online staan en zijn we nog steeds bezig om nieuwe recepten te vinden. Onze recepten bestaan uit verschillende ingrediënten zoals Vodka en Pisang Ambon maar we hebben ook cocktails met geen alcohol (Virgin cocktails), zodat ook de liefhebber van cocktails zonder alcohol ook een optie hebben om een recept te vinden. Glazen zijn ook belangrijk bij het vinden van een recept omdat dit belangrijk is voor het serveren en garneren, lees je daar ook altijd goed voor in. Heb je zelf toevallig nog een leuk recept of heb je vragen over een recept? Voel je vrij om ons een bericht te sturen. Met de feedback en vragen rondom cocktail recepten kunnen we de website verbeteren en zodoende betere informatie geven aan onze bezoekers. We hebben daarnaast ook nog de optie om een cocktail set aan te schaffen als je daar nog interesse in hebt.  
0/5 (0 Reviews)
   Cocktail set
   Logo
   Shopping cart